Skip to content

Junior Compliance Specialist

Ondernemer, jurist, Compliance Specialist, vraagbaak... Bij RegLab word jij de spin in het web van onze Compliance as a Service diensten (CaaS).

Vacature Junior Compliance Specialist

Over RegLab

RegLab ondersteunt advocatenkantoren, notarissen en belastingadviseurs om volledig te voldoen aan de antiwitwaswetgeving (Wwft) door het vereenvoudigen van de onboarding van klanten, het goedkeuringsproces voor dossiers en het continu monitoren van sanctielijsten. We bouwen oplossingen die compliance-processen optimaal ondersteunen en medewerkers helpen bij het nemen van efficiënte en betere beslissingen. De combinatie van Ken uw klanten, goedkeuringsproces voor dossiers en continue monitoring maakt het perfect geschikt voor de interne processen van de juridische sector.

Over de functie

Ondernemend: dat is jouw baan zeker. Binnen RegLab ga je samen met de Compliance Manager aan de slag binnen de Compliance as a Service (CaaS) business line. Deze business line ondersteunt advocatenkantoren met het op orde brengen en houden van Wwft dossiers. Zo word je opgeleid als Compliance Specialist, sta je in contact met bestaande en nieuwe cliënten, word je Wwft-vraagbaak voor advocaten, beoordeel je dossiers, en informeer je advocaten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Wwft. Je wordt dus echt de spin in het web van deze service.

Voordat je start, word je intensief ingewerkt. Zo ben je volledig op de hoogte en weet je precies wat er speelt. Heb je de Wwft en het beoordelen van dossiers eenmaal onder de knie? Dan ga je al snel bij advocatenkantoren op bezoek. Bijvoorbeeld voor het reviewen van dossiers of voor een inloopspreekuur. Kort samengevat: een uitdagende maatschappelijk relevante job waar je veel invulling kan geven aan je eigen ontwikkeling en toekomst.

Hier kom je te werken

Als Junior Compliance Specialist werk je nauw samen met de Compliance Manager en de 2 oprichters van RegLab. We hebben de ambitie om ook CaaS marktleider te worden in Nederland en de rest van Europa. Jouw vakgebied moet nog ontgonnen worden en is volop in beweging. Dat maakt het werk extra leuk. Met je collega’s deel je nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Dit breng je mee

Ook al start je als junior en word je zeker in het begin goed begeleid; jij staat graag zo snel mogelijk op eigen benen en bent super praktisch. Na je inwerkperiode kun je snel zelfstandig en proactief aan de slag. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je alles alleen hoeft te doen. De 2 oprichters helpen en begeleiden je waar nodig. Door jouw kennis en visie continu verder te ontwikkelen, groei je uit tot een stevige sparringpartner, zowel intern als extern.

Verder heb je

• Een wo-master Recht (we vinden het vooral belangrijk dat je tijdens je studie juridische vakken hebt gevolgd en juridische basiskennis hebt).
• Affiniteit met ondernemen, sales en de advocatuur;
• 1 jaar ervaring met compliance binnen de advocatuur of financiële instelling.

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande formulier in. We hebben een doorlopend evaluatieproces voor alle ingediende aanvragen, dus je kunt binnen 1 week na het indienen van je aanvraag een reactie van ons verwachten.

Als je vragen hebt over de functie, neem dan contact op met Joost Tulkens via joost.tulkens@regulatorylab.com.

Procedure
Nadat we je cv en sollicitatiebrief hebben bekeken, word je, als je bent geselecteerd, uitgenodigd voor een gesprek met ons team. De eerste interviewronde is met onze oprichters.