Skip to content

Ruby on Rails Developer

Een sollicitatie kan de eerste stap zijn naar een nieuwe carrière bij RegLab

Heb je tussen de 1 en 4 jaar ervaring als developer en ben je op zoek naar een omgeving waarin jij echt het verschil kunt maken? Lijkt het je leuk om in een snelgroeiend bedrijf met gepassioneerde collega’s naar de volgende fase toe te groeien? Dan is deze baan als Ruby on Rails Developer bij RegLab echt iets voor jou!

 

Jouw rol

RegLab (opgericht in 2017) is een tech scale-up die momenteel razendsnel groeit en grootse plannen heeft voor de aankomende periode. We zijn namelijk vastberaden het grootste compliance platform voor de juridische beroepsgroep in Europa te worden. We gaven recent al het startsein met nieuwe klanten in België, Spanje, Luxembourg en Frankrijk. Vanuit ons kantoor in Haarlem werken we samen met een jong en dynamisch team aan onze doelstellingen. Help jij ons om deze verder vorm en inhoud te geven in deze leidinggevende rol?

Als Ruby on Rails ontwikkelaar zal jij met collega’s werken aan het uitbouwen van het bestaande platform en het creëren van nieuwe functionaliteiten. Samen met het Customer Succes team en compliance specialisten vertaal je de behoefte van de gebruiker naar functionaliteiten en ontwikkel je deze. Hierbij zul je naast Ruby on Rails ook aan de slag gaan met React en nieuwe technologieën. Je zal hier veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgen om te innoveren.

 

Jouw profiel

Bij RegLab vinden we de samenwerking tussen de verschillende afdelingen ontzettend belangrijk. Hierbij zijn we ook afhankelijk van jouw communicatieve vaardigheden, werkmentaliteit, doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid, nauwkeurigheid en je inzet om te blijven leren over onze technologie en processen. Deze skills neem je mee, net als:

  • Een afgeronde academische opleiding of HBO-opleiding;
  • Aantoonbare ervaring (1 tot 4 jaar) als Ruby on Rails Developer.

Daarnaast lijkt het je een mooie uitdaging om mee te bouwen aan onze missie om het grootste Europese compliance platform voor de juridische beroepsgroep te worden.

 

Wat we bieden

Je komt terecht in een snelgroeiende scale-up waar we werken vanuit de overtuiging dat goede en efficiënte onboarding het begin is van een optimale relatie met zowel klanten als medewerkers. Met jouw inzet en onze oplossingen lever je een waardevolle bijdrage aan de integriteit van het rechtsstelsel en het versterken van de poortwachters. We streven daarbij naar een toenemend maatschappelijk bewustzijn van organisaties ten opzichte van compliance. We zoeken mensen die graag hun mening geven en enthousiast zijn om hieraan mee te werken. Heb je goede ideeën? Dan horen we dat graag!

Voor de functie van Ruby on Rails Developer bieden we het volgende aan:

  • De kans om onderdeel te worden van een jong en klein ontwikkelteam met alle carrièremogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling die daarbij hoort;
  • Competitief salaris;
  • Een informele, transparante en open cultuur;
  • Modern kantoor gevestigd pal naast het station in Haarlem;
  • Mogelijkheden voor hybride werken;
  • Inclusieve werkomgeving die diversiteit waardeert.

 

Over RegLab

RegLab is opgericht door Joost Tulkens en Pieter Hallebeek. Tijdens hun carrière in de wereld van de juridische dienstverlening zagen zij regelmatig problemen bij notaris- en advocatenkantoren omtrent de onboarding van nieuwe cliënten en daarbij het continu blijven voldoen aan veranderende wetgeving. Bij veel kantoren verliep dit proces handmatig en inefficiënt. Dat kon anders! Joost en Pieter ontwikkelden een applicatie speciaal voor de advocatuur, het notariaat en fiscalisten om de onboarding van cliënten te vereenvoudigen en te verbeteren.

Dankzij de software en aanvullende compliance service van RegLab werken veel kantoren Wwft- en Voda-proof. En dat op snelle, makkelijke en volledig digitale manier. Hierdoor kunnen zij zich focussen op hun corebusiness en hoge boetes voorkomen.

De eerste stap

Ook hieraan meewerken, een team verder opbouwen én ons helpen met onze toekomstplannen? Solliciteer dan snel op deze vacature van Lead Ruby on Rails Developer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande formulier in. We hebben een doorlopend evaluatieproces voor alle ingediende aanvragen, dus je kunt binnen 1 week na het indienen van je aanvraag een reactie van ons verwachten.

Procedure
Nadat we je cv en sollicitatiebrief hebben bekeken, word je, als je bent geselecteerd, uitgenodigd voor een gesprek met ons team. De eerste interviewronde is met onze oprichters.