Skip to content

One Step Ahead

Summary

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen: onze slogan ‘One Step Ahead’. Maar wat betekent dit precies? Laten we bij de start van het bedrijf beginnen. 

Waar staat RegLab voor?

RegLab was eerst ‘Regulatory Lab’. Dat zegt natuurlijk iets duidelijker waar het bedrijf voor staat. Het doel van een regulatory lab is om innovatieve benaderingen te ontwikkelen voor het verbeteren van processen en het waarborgen van effectieve naleving van wetten en regelgeving. Precies waar wij voor staan dus!  

Helaas is de term ‘Regulatory Lab’ moeilijk uit te spreken. We hebben vele verschillende versies voorbij horen komen, zoals ‘regutor lab’, ‘regultry lab’, etc. Vandaar de keuze voor ‘RegLab’. Dat is iets makkelijker uit te spreken. Zowel nationaal, als internationaal.  

 

En de slogan One Step Ahead? 

Regelgeving is aan verandering onderhevig. Zo ook de Wwft. Het is daarom een hele uitdaging om voortdurend Wwft-compliant te zijn. Dit zal de komende jaren ongetwijfeld zo blijven. RegLab zorgt voor een workflow die voortdurend wordt aangepast aan nieuwe richtlijnen. Met RegLab blijf je de Wwft-regelgeving een stap voor. Dat is slim, toekomstgericht en zorgeloos ondernemen. 

 

Maar, wat doet RegLab precies?  

Met de software en aanvullende compliance service van RegLab werkt ieder kantoor Wwft proof. Het Wwft werkproces wordt dankzij de software volledig geautomatiseerd. Dat geldt ook voor het onboardingsproces. De applicatie zorgt voor de identificatie en verificatie van cliënten en het herkennen van ongebruikelijke transacties. Je werkt volledig volgens de laatste richtlijnen en bent voorbereid op een controle. Het resultaat? Een gestroomlijnde werkwijze voor iedere professional die compliant werken serieus neemt.  

 

Ervaar de voordelen die RegLab te bieden heeft

Wil jij ook altijd ‘One Step Ahead’ zijn? Boek een vrijblijvende demo om te zien wat RegLab voor je kan betekenen. 

 

 

 

Tags