Skip to content

RegLab voor notarissen

Wwft proof werken zonder omslachtige werkprocessen

Als notaris identificeer je alle bij een akte betrokken partijen. Je bent hierbij extra alert op de derdengeldenregeling en herkomst van vermogen. Het is jouw taak om kritisch door te vragen en om te zorgen voor een gedetailleerde vastlegging van onderbouwende documentatie.

Hoe voldoe je hieraan zonder de vertrouwensband met cliënten te verstoren? Hoe ondervraag je jouw cliënten zonder een vervelend gevoel achter te laten? RegLab helpt bij de risico-analyse, het beleid en biedt software om het Wwft proces te automatiseren. Niet jij, maar de applicatie zorgt voor de onboarding. Dat objectiveert de cliëntacceptatie.

Hierdoor voelt het onboarding proces een stuk comfortabeler aan. Voor jou én voor jouw cliënt. Doordat je alle Wwft vereiste werkzaamheden digitaal stroomlijnt houd je ook nog eens meer tijd over over voor andere zaken, zoals inhoudelijk notarieel werk en cliëntcontact.

Wwft module

Deze module is meer dan een simpele ‘check the box’. Het is een volledig uitgedachte workflow, die ervoor zorgt dat jij 100% compliant werkt.

Wwft module

Sanctie en hoog-risicolanden check

RegLab checkt alle sanctie- en hoog-risicolanden lijsten en informeert je daarover. Ook wordt gecontroleerd of UBO’s negatief in het nieuws zijn geweest.

Sanctie en hoog-risicolanden check

Herkomst van middelen

Bij financiële transacties die onder de Wwft vallen, ben je verplicht om de herkomst van de middelen te onderzoeken. RegLab neemt jou dit werk, 100% accuraat en volledig geautomatiseerd, uit handen.

Herkomst van middelen

Risicoprofielen vastleggen & onderzoeken

Risicoprofielen worden automatisch gesignaleerd en voortdurend gemonitord. Escalaties, acties en onderzoeken worden vastgelegd.

Risicoprofielen vastleggen _ onderzoeken

Binnen een week aan slag

Wil je op korte termijn aan de slag met RegLab? Bijvoorbeeld door een naderende controle door de toezichthouder? Binnen een week ben jij up and running.

Binnen een week aan slag

Deze kantoren gingen je voor:

akd_logo
baker-mckenzie-logo-2016
florent-5-klein
barents_krans_logo
atlas_tax_logo
Holla_Legal__Tax-1200x646
taxand-logo
greenberg-logo
vanpoppel-croonen-logo
stek-logo
wijn-stael-logo

Testimonials —

Hamelink &
Van den Tooren

“We kregen geen kritiek van de toezichthouder tijdens een controle”

— Lees meer

Testimonials —

Greenberg Traurig, LLP

"Een goed Wwft beleid geeft op een heldere manier uitleg over wat je hebt onderzocht"

— Lees meer
greenberg-traurig-01