Skip to content

Wwft verplichte organisaties

Laat de Wwft niet tegen, maar voor je werken.

Of je nu een veilingplatform beheert of een vastgoedbedrijf runt: je dient te voldoen aan de richtlijnen van de Wwft. Hierbij worden complexe eisen gesteld. Verplichtingen die jou afleiden van jouw werk en lastig te integreren zijn in jouw werkproces. Wat vraag je allemaal aan jouw cliënt en wat onderzoek je verder? Welke data sla je waar op? Kortom; hoe ziet een Wwft cliëntonderzoek eruit? De Wwft controle kan jou onzeker maken.

De Wwft modules en aanvullende diensten van RegLab geven je zekerheid. Niet alleen met een vakkundige risico-analyse en het schrijven van een Wwft beleid. Onze Wwft software biedt jou een geautomatiseerd en op maat gemaakt Wwft werkproces. Op die manier wordt het ‘onboarden’ van nieuwe cliënten een digitaal en objectief proces. Jij voldoet aan de Wwft wet, versterkt jouw cliëntrelatie en houdt meer tijd over voor werk waar je echt gelukkig van wordt.

Wwft module

Deze module is meer dan een simpele ‘check the box’. Het is een volledig uitgedachte workflow, die ervoor zorgt dat jij 100% compliant werkt.

Wwft module

Uitgebreide screening

RegLab checkt alle PEPs, adverse media, watchlists en sanctie- en hoog-risicolanden lijsten en informeert je daarover.

Sanctie en hoog-risicolanden check

Opdrachtbevestiging goedkeuren

RegLab zorgt dat iedere cliënt standaard de opdrachtbevestiging, algemene voorwaarden en het privacy statement ontvangt en accordeert. Ook als in de toekomst de algemene voorwaarden of tarieven veranderen.

Opdrachtbevestiging

Risicoprofielen vastleggen & onderzoeken

Risicoprofielen worden automatisch gesignaleerd en voortdurend gemonitord. Escalaties, acties en onderzoeken worden vastgelegd.

Risicoprofielen vastleggen _ onderzoeken

Wwft compliance service

RegLab ondersteunt jou bij alles rondom jouw Wwft beleid. Zowel voor trainingen, risicoprofielen, beleidsplannen, hulp bij audits en controleren en completeren van dossiers, staan onze compliance specialisten voor je klaar.

CaaS

Binnen een week aan slag

Wil je op korte termijn aan de slag met RegLab? Bijvoorbeeld door een naderende controle door de toezichthouder? Binnen een week ben jij up and running.

Binnen een week aan slag

Deze kantoren gingen je voor:

AKD
Daniels Huisman
Wijn & Stael
Atlas
Baker McKenzie
Van Poppel Croonen
Banning Advocaten
Trip
Boels Zanders Advocaten
Florent
Holla
GreenbergTraurig
PlasBossinade
Taxand

Testemonials —

Atlas Fiscalisten

“RegLab heeft ons geholpen om onze procedures te stroomlijnen”

— Lees meer
atlas-fiscalisten

Testemonials —

Hamelink &
Van den Tooren

“We kregen geen kritiek van de toezichthouder tijdens een controle”

— Lees meer
hamelink-vandentooren