Skip to content

Compliance Specialist

Een sollicitatie kan de eerste stap zijn naar een nieuwe carrière bij RegLab

Heb jij ervaring met het onboarden van nieuwe cliënten en 1-3 jaar werkervaring opgedaan bij een trustkantoor, financiële instelling, advocaten-, notaris- of fiscaal advieskantoor? Dan is dit je kans! Lees snel verder!

 

Jouw rol

Als Compliance Specialist ben je medeverantwoordelijk voor de ambitieuze groeidoelstellingen van RegLab. Je bent het eerste aanspreekpunt voor advocaten, fiscalisten, notarissen en beleggingsinstellingen en ondersteunt hen bij de verplichtingen die voortvloeien uit de Wwft. Je gaat bij cliënten op bezoek, doet reviews, geeft advies, stelt beleid op en ondersteunt bij het gebruik van de RegLab applicatie. Daarnaast begeleid je hen bij het succesvol implementeren van de software.

Je schakelt moeiteloos met de verschillende afdelingen binnen RegLab en de cliënten om de cliënt optimaal te helpen tijdens het implementatieproces van de software en bij de Wwft-verplichtingen.

 

Jouw profiel

Bij RegLab vinden we de samenwerking tussen de verschillende afdelingen ontzettend belangrijk. Hierbij zijn we ook afhankelijk van jouw communicatieve vaardigheden, werkmentaliteit, doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid, nauwkeurigheid en je inzet om te blijven leren over onze technologie en processen. Deze skills neem je mee, net als:

 • Je hebt WO denk- en opleidingsniveau;
 • Je hebt 1-3 jaar werkervaring bij een trustkantoor, financiële instelling, advocaten-, notaris- of fiscaal advieskantoor;
 • Je hebt interesse in compliance en regulering;
 • Je hebt een commerciële instelling;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt interesse in innovatie en IT-ontwikkelingen.

 

Wat we bieden

Je komt terecht in een snelgroeiende scale-up waar we werken vanuit de overtuiging dat goede en efficiënte onboarding het begin is van een optimale relatie met zowel klanten als medewerkers. Met jouw inzet en onze oplossingen lever je een waardevolle bijdrage aan de integriteit van het rechtsstelsel en het versterken van de poortwachters. We streven daarbij naar een toenemend maatschappelijk bewustzijn van organisaties ten opzichte van compliance. We zoeken mensen die graag hun mening geven en enthousiast zijn om hieraan mee te werken. Heb je goede ideeën? Dan horen we dat graag!

Voor de functie van Compliance Specialist bieden we het volgende aan:

 • Je wordt onderdeel van een dynamisch en snelgroeiend bedrijf;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid;
 • Uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Werken voor mooie cliënten;
 • Modern kantoor gevestigd pal naast het station in Haarlem;
 • Inclusieve werkomgeving die diversiteit waardeert.

 

Over RegLab

RegLab is opgericht door Joost Tulkens en Pieter Hallebeek. Tijdens hun carrière in de wereld van de juridische dienstverlening zagen zij regelmatig problemen bij notaris- en advocatenkantoren omtrent de onboarding van nieuwe cliënten en daarbij het continu blijven voldoen aan veranderende wetgeving. Bij veel kantoren verliep dit proces handmatig en inefficiënt. Dat kon anders! Joost en Pieter ontwikkelden een applicatie speciaal voor de advocatuur, het notariaat en fiscalisten om de onboarding van cliënten te vereenvoudigen en te verbeteren.

Dankzij de software en aanvullende compliance service van RegLab werken veel kantoren Wwft- en Voda-proof. En dat op snelle, makkelijke en volledig digitale manier. Hierdoor kunnen zij zich focussen op hun corebusiness en hoge boetes voorkomen.

De eerste stap

Ook hieraan meewerken, een team verder opbouwen én ons helpen met onze toekomstplannen? Solliciteer dan snel op deze vacature van Compliance Specialist!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande formulier in. We hebben een doorlopend evaluatieproces voor alle ingediende aanvragen, dus je kunt binnen 1 week na het indienen van je aanvraag een reactie van ons verwachten.

Procedure
Nadat we je cv en sollicitatiebrief hebben bekeken, word je, als je bent geselecteerd, uitgenodigd voor een gesprek met ons team. De eerste interviewronde is met onze oprichters.