Skip to content

Administratiekantoren

Bereik volledige zekerheid in jouw Wwft-naleving

Als boekhouder of accountant ben je constant bezig met het beheren van financiële gegevens en het verstrekken van advies aan jouw cliënten. De verplichtingen vanuit de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) kunnen echter een grote afleiding vormen van je dagelijkse werkzaamheden. Vanaf het eerste contact met een cliënt moet je de identiteit verifiëren en ongebruikelijke transacties melden. Dit vereist nauwkeurigheid, gedetailleerde documentatie en kostbare tijd.

Bij het onboarden van nieuwe cliënten ben je wettelijk verplicht om te voldoen aan de richtlijnen van de Wwft. Dit betekent dat je een solide basis moet leggen voor een eventuele controle door de toezichthouder. De eisen die worden gesteld vanuit de Wwft kunnen echter complex en uitdagend zijn.

RegLab is de toonaangevende leverancier van Wwft-compliance software voor administratiekantoren. Onze software automatiseert het gehele Wwft-proces, inclusief het onboardingsproces van nieuwe cliënten. Dat maakt het hele proces voor zowel jou als de cliënt veel prettiger.

Dankzij RegLab behoren Wwft-checklists en handmatige formulieren tot het verleden. Je voldoet aan de Wwft, versterkt jouw cliëntrelatie en houdt meer tijd over voor werk waar je echt gelukkig van wordt.

Wwft module

Deze module is meer dan een simpele ‘check the box’. Het is een volledig uitgedachte workflow, die ervoor zorgt dat jij 100% compliant werkt.

Wwft module

Uitgebreide screening

RegLab checkt alle PEPs, adverse media, watchlists en sanctie- en hoog-risicolanden lijsten en informeert je daarover.

Sanctie en hoog-risicolanden check

Opdrachtbevestiging goedkeuren

RegLab zorgt dat iedere cliënt standaard de opdrachtbevestiging, algemene voorwaarden en het privacy statement ontvangt en accordeert. Ook als in de toekomst de algemene voorwaarden of tarieven veranderen.

Opdrachtbevestiging

Risicoprofielen vastleggen & onderzoeken

Risicoprofielen worden automatisch gesignaleerd en voortdurend gemonitord. Escalaties, acties en onderzoeken worden vastgelegd.

Risicoprofielen vastleggen _ onderzoeken

Wwft compliance service

RegLab ondersteunt jou bij alles rondom jouw Wwft beleid. Zowel voor trainingen, risicoprofielen, beleidsplannen, hulp bij audits en controleren en completeren van dossiers, staan onze compliance specialisten voor je klaar.

CaaS

Binnen een week aan de slag

Wil je op korte termijn aan de slag met RegLab? Bijvoorbeeld door een naderende controle door de toezichthouder? Binnen een week ben jij up and running.

Binnen een week aan slag

Deze kantoren gingen je voor:

AKD
Daniels Huisman
Wijn & Stael
Atlas
Baker McKenzie
Van Poppel Croonen
Banning Advocaten
Trip
Boels Zanders Advocaten
Florent
Holla
GreenbergTraurig
PlasBossinade
Taxand

Testemonials —

Atlas Fiscalisten

“RegLab heeft ons geholpen om onze procedures te stroomlijnen”

— Lees meer
atlas-fiscalisten

Testemonials —

Hamelink &
Van den Tooren

“We kregen geen kritiek van de toezichthouder tijdens een controle”

— Lees meer
hamelink-vandentooren