Skip to content

Applicatie: Support

Summary

We begrijpen dat nieuwe software soms moeilijk kan zijn. Daarom kun je altijd bij ons terecht als je vastloopt of als je vragen hebt.

Training

Voordat je echt aan de slag gaat met de applicatie, krijg je een uitgebreide training van onze Customer Succes Manager. Na deze training hebben jij en jouw team alle tools en kennis om de applicatie effectief te gebruiken.

 

Support  

Mocht je tijdens het gebruik van de applicatie vragen hebben, dan kun je altijd een kijkje nemen op de kennisbank of in de handleiding. Je kunt de link naar de kennisbank en de handleiding in de applicatie vinden. Of je nu een ervaren gebruiker bent of net begint, deze bronnen zijn ontworpen om je te voorzien van de informatie die nodig is om je te helpen.

  • Op de kennisbank vind je meer informatie over het installeren/inrichten van de applicatie en over de verschillende features van de applicatie. Je kunt hier ook een extra training inplannen. Daarnaast worden alle updates hier gecommuniceerd en is er meer informatie over onze compliance dienstverlening te vinden. Ook is hier de handleiding te vinden.
  • De handleiding legt stapsgewijs uit hoe je gebruik maakt van de applicatie. Ook lees je hier hoe je er het meeste uit kunt halen. Je vindt bijvoorbeeld een artikel over hoe je een nieuwe cliënt toevoegt, een nieuw dossier aanmaakt en hoe je een identificatieverzoek verstuurt. 

We begrijpen dat er soms een persoonlijkere aanpak vereist is. Je kunt dus ook direct contact opnemen met onze supportafdeling. Dit kan via de knop ‘Contact’ onder ‘Support’ in de applicatie. Onze supportafdeling zal jouw vraag dan zo snel mogelijk behandelen. 

 

Ervaar de voordelen die RegLab te bieden heeft

Wil jij ook Wwft-compliant zijn? Boek een vrijblijvende demo om te zien wat RegLab voor je kan betekenen. 

 

 

Tags