Skip to content

Open sollicitatie

Een open sollicitatie kan de eerste stap zijn naar een nieuwe carrière bij RegLab.

Over RegLab

RegLab ondersteunt advocatenkantoren, notarissen en belastingadviseurs om volledig te voldoen aan de antiwitwaswetgeving (Wwft) door het vereenvoudigen van de onboarding van klanten, het goedkeuringsproces voor dossiers en het continu monitoren van sanctielijsten. We bouwen oplossingen die compliance-processen optimaal ondersteunen en medewerkers helpen bij het nemen van efficiënte en betere beslissingen. De combinatie van Know Your Customer (KYC), een goedkeuringsproces voor dossiers en continue monitoring maakt het perfect geschikt voor de interne processen van de juridische sector.

De eerste stap

Het kan voorkomen dat er op onze website geen vacatures staan die perfect bij jouw profiel passen, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor iemand die ons team kan verbeteren. RegLab is altijd op zoek naar getalenteerde professionals die ons kunnen helpen onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe kansen te ontwikkelen. We zijn benieuwd naar jou en wat jij te bieden hebt. Een open sollicitatie kan de eerste stap zijn naar een nieuwe carrière bij RegLab.

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande formulier in. We hebben een doorlopend evaluatieproces voor alle ingediende aanvragen, dus je kunt binnen 1 week na het indienen van je aanvraag een reactie van ons verwachten.

Procedure
Nadat we je cv en sollicitatiebrief hebben bekeken, word je, als je bent geselecteerd, uitgenodigd voor een gesprek met ons team. De eerste interviewronde is met onze oprichters.