Skip to content

Applicatie: implementatie en onboarding

Summary

We begrijpen dat het gebruik van nieuwe software soms een uitdaging kan zijn. Daarom krijg je vanaf het allereerste moment de juiste ondersteuning. 

Installatie

Onze Customer Succes Manager staat klaar om je persoonlijk te begeleiden bij de installatie van de applicatie. Hij zal je stap voor stap begeleiden, waardoor je verzekerd bent van een vlotte start. Denk hierbij aan een essentiële stap, zoals het e-mailadres voor het verzenden van identificatielinks instellen en activeren.  

Daarnaast geeft de Customer Succes Manager ook advies om de applicatie optimaal te benutten. Zo weet je zeker dat alles meteen vanaf het begin goed staat ingesteld!  

 

Training

Zodra de installatie is voltooid, volg je samen met het team dat de applicatie zal gebruiken een uitgebreide training. Deze training zorgt ervoor dat je de applicatie begrijpt en optimaal kunt benutten. Wij begeleiden je door alle functies en mogelijkheden van de software. 

Na deze training hebben jij en jouw team alle tools en kennis om de applicatie effectief te gebruiken.

 

Support  

Mocht je tijdens het gebruik van de applicatie vragen hebben, dan kun je altijd een kijkje nemen op de kennisbank of in de handleiding. Je kunt ook direct contact opnemen met onze supportafdeling. Dit kan via de knop ‘Contact’ onder ‘Support’ in de applicatie. Wij kunnen je dan snel het beste helpen.  

 

Ervaar de voordelen die RegLab te bieden heeft

Wil jij ook Wwft-compliant zijn? Boek een vrijblijvende demo om te zien wat RegLab voor je kan betekenen. 

 

 

 

Tags